Generál tervezés

Építőipari mérnökirodánk egyik szakterülete a generál tervezés. Tapasztalt szakemberekkel vállaljuk különböző típusú épületek lakóházak, üdülők, társasházak, irodák, ipari és gazdasági épületek tervezését. Az előkészítéstől kezdve az engedélyezésen át egészen a kiviteli tervek kidolgozásáig elvégezzük a munkát, szükség esetén segítünk a használatbavétel ügyintézésében is.

Egy jó épület terveinek az elkészítése többtényezős folyamat. A munkában különböző szaktervezők vesznek részt annak érdekében, hogy az épület a megrendelő igényével összhangban, a legjobb minőségben készüljön el. A generál tervezés segítséget nyújt a teljes tervezési folyamat összehangolásában. Gyakorlott kollégáinkkal és társtervezőinkkel költséghatékony, korszerű épületek megalkotására törekszünk, hogy a használhatóság, az arculat és az energetikai szempontok mind jól érvényesüljenek. Az építtető kérésére tervellenőrzést is végzünk, akár a kiviteli tervek és részletrajzok kiértékeléséig, hogy még a beruházás megkezdése előtt kiderüljön, milyen kihívásokkal kell szembenézni az épület megvalósítása érdekében. Ezen felül vállaljuk meglévő épületek felmérését, felmérési tervek készítését, a meglévő épület digitalizálását is.

Életünk legfontosabb, legtöbbet használt helyszíne a családi otthon, a családi ház. Egy jó épület észrevétlenül szolgálja a benne lakókat, minden igénynek megfelel, egyedi és a tulajdonosok egyéniségéhez igazodik. Személyes konzultációk, beszélgetések révén tárjuk fel a megrendelők igényeit, szokásait, majd az épületet ennek megfelelően alakítjuk ki. Tapasztalatunk abban is segíthet, hogy minden szempontból értéket képviselő lakóépület valósuljon meg. Igény esetén generál tervezési munkával vesszük le a terhet az építtető válláról annak érdekében, hogy a tervezés folyamata zökkenőmentes legyen.

Az üdülőépületek hasonlítanak a lakóingatlanokhoz, de mégis más igényeket támasztunk velük szemben. A nyaraló épületek a kikapcsolódást, a rohanó világból történő kiszakadást szolgálják, melyet építhetünk magunknak vagy befektetési céllal is. Mérnökirodánk vállalja meglévő üdülőépületek felmérését, áttervezését, korszerűsítését vagy új nyaraló megtervezését, akár generál tervezés folyamatának keretein belül. Hozzáértő segítséget nyújtunk különálló nyaralók vagy akár több egységből álló társasüdülők tervezésében is.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés