Műszaki ellenőrzés

Fontos feladat egy kivitelezés során a műszaki ellenőrzés, melyre több esetben kötelező, de alapesetben is ajánlott szakember segítségét kérni. Műszaki ellenőrt kell alkalmazni akkor, ha például egy hitel esetén a bank előírta ezt, és akkor is, ha generálkivitelező helyett több fővállalkozó vesz részt a munkában.

Tanácsos már a leendő épület tervezési fázisában megkeresni a megfelelő szakembert, de a kivitelező kiválasztásakor különösen is ajánlott megtenni ezt. A műszaki ellenőrzés során a megbízott szakember valójában az építtető műszaki képviselője lesz, aki az árajánlat áttekintésétől kezdve a szakmai és biztonsági kérdéseken át egészen a jogszabályokig bezárólag szem előtt tartja a megrendelő érdekeit.

Mérnökirodánk szolgáltatásai közé tartozik a műszaki ellenőrzés Siófok területén és a Balaton déli partján, a város 30 kilométeres körzetében. Nem csak azt tartjuk szem előtt, hogy a munkafolyamatok a megkötött szerződéseknek és szakmai elvárásoknak megfelelően valósuljanak meg, hanem igyekszünk pénzt is megtakarítani a megbízóink számára. Ennek érdekében a kivitelezéssel járó pénzügyi tervezésben és az árajánlatok áttekintésében is segítő kezet nyújtunk.

Nálunk jó helyen jár, ha szakszerű segítségre lenne szüksége, partnerek leszünk a minőségben, a korrekt kivitelezésben!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés