Miniház tervek – Apró Házam

3 perc 2023. április 04. Tervezés

A jelenlegi gazdasági folyamatok egyértelműen előtérbe hozták a kisebb alapterületű ingatlanokat, növekvő érdeklődést tapasztalunk ezen a téren. Többekben is megfordult miniház építésének gondolata, ugyanakkor kevesen kötnek kompromisszumot a könnyűszerkezetes kivitelezéssel. Hogy kiszolgálhassuk ezt a fajta piaci igényt, mi is igazodtunk a változó szemlélethez, s igyekeztünk megalkuvástól mentes megoldást találni az igényekre.

Megszületett az Apró Házam

Teljes erőbedobással álltunk neki a feladatnak, s nem sokkal később megszületett az Apró Házam, cégünk egyik önálló, kiemelt projektje. Ötletünk keretein belül gyorsan kivitelezhető, kompakt, költségtakarékossági szempontokat fókuszba állító, ám a komfort igényeinek is megfelelő tégla miniház tervek születtek. Olyan kész terveket készítettünk, melyeknél az energiatakarékosságra is nagy figyelmet fordítottunk.

Így gondolkodtunk a tervezés folyamán

Egy korábbi cikkünkben több érvet is felsorakoztattunk amellett, hogy miért népszerű építőanyag a tégla, s hogy miért ennek tulajdonít igazi értéket a legtöbb építtető, befektető. Erről ide kattintva olvashatnak az érdeklődők, most azonban sokkal inkább arról írnánk, hogy milyen szempontok szerint gondolkodtunk akkor, amikor megterveztük az első Apró Házam kész tervet.

Tégla miniház tervek mini költségekkel

Fontos szempont volt, hogy amennyire csak lehet, fékezzük meg a kivitelezési költségeket, hiszen éppen a takarékossági elvek támasztják alá egy miniház létjogosultságát. Így lényeges feltételként szabtuk meg magunknak, hogy a miniház tervek között olyan alternatíva is szerepeljen, mely valóban a költségek minimalizálására törekszik, azaz a lehető legolcsóbb téglás építkezési lehetőséget kínálja fel jövőbeni ügyfeleink számára.

Lényeges a bővíthetőség szempontja is

Fontos szempont volt ugyanakkor a későbbi bővíthetőség igényének való megfelelés is, ezért miniház kész terveink megalkotásakor külön figyeltünk arra, hogy új elemekkel, akár egy terasz, vagy egy újabb szoba hozzáépítésével is bővíthető legyen egy-egy általunk tervezett épület.

Miniház tervek csapatmunkával

A leszűkített költségteret természetesen nem mehet az életminőség rovására, ezért miniház kész terveinknek éppen úgy meg kellett felelni az egészséges élettér elvárásainak, mint a takarékosság szempontjainak. Csapatban dolgoztunk annak érdekében, hogy a tőlünk telhető legjobb meglátásokat és elképzeléseket ültethessük át terveinkbe.

Fiatal pároknak, befektetőknek, nyaraló építését tervezőknek

A kis alapterület ellenére igyekeztünk olyan miniház tervekkel előállni, melyek megfelelnek a mai kor elvárásainak, ugyanakkor biztosítják azt a fajta kényelmet is, melyet az ember elvárna pénzéért cserébe. Miniház terveink között fiatal párok, a nagybetűs életet kezdő kisebb családok, vagy hétvégi ház építését fontolgató ügyfelek is megtalálhatják számításaikat.